Színpadtechnika

Fedett és szabadtéri rendezvények egyaránt alapvető kelléke a megfelelő méretű és minőségű színpad, a hozzátartozó különböző kényelmi, esztétikai és természetesen biztonsági berendezésekkel együtt.

Cégünk vállalja a kívánsághoz szabott méretű, akár 300 nm alapterületű, 60-180 cm magasságú, tetszőleges konfigurációjú színpadok felállítását, legyen az akár több rétegű lépcsőzetes, hosszanti “kifutó” elrendezésű, egybefüggő, több darabból álló. A moduláris színpad sokrétűségének kizárólag a megrendelő vagy látványtervezőink fantáziája szabhat határt.

Egy szabadtéri rendezvény sikerét semmi esetre sem befolyásolhatja az időjárás szeszélye, ezért többféle színpadfedéssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Amennyiben nagyobb mennyiségű világítási vagy hang felszerelés függesztésére, mozgatható díszlet és egyéb show-elemek, szintén mozgatható háttér-, vagy körfüggöny elhelyezésére, süllyeszthető tetőszerkezetre van szükség, TOM-CAT rendszerű moduláris, ponyvafedésű világítási hídrendszerünk a legkülönbözőbb méretvariációkban áll rendelkezésre.

Tetőszerkezetek:

Letölthető dokumentációk:

M

L

XL

XXL

 

Legnépszerűbb rendszereink a boltíves, moduláris alumínium szerkezetű, ponyva fedésű tetőrendszerek, melyek akár 6-8m belmagasságot is biztosítanak és világítási felszerelések függesztésére is alkalmasak.

 

Berendezéseink a biztonságtechnika szigorú szabályai szerint bevizsgált, és karbantartott egységek.

Színpadok:

Moduláris:
200 nm 60-120 cm ALI Stage változtatható magasságú színpadelem
Egy elem mérte: 1,22m × 2,44m

Kiegészítők:

  • Színpadtakarások
  • Színpadborítások (Graboplast)
  • Színpadlépcsők
  • Híd- és tetőrendszerek