Rólunk

Cégünket Klemm Ervin hívta életre, aki a 80-as években megalakult Prognózis zenekar tagjaként, és hangosítójaként vált ismerté.

1985-től a zenéléstől visszavonult, de a zenekar hangosítójaként megmaradt, majd a zenekar felbomlását követően 1990-től, egyéni vállalkozásként folytatta ezt a tevékenységet.

1999-től korlátolt felelősségű társaságként meghatározó szereplő a magyar rendezvénytechnikai szolgáltatók között. Ennek megfelelően szolgáltatásait nyugat-európai szintű, kifogástalan minőség jellemzi.

Cégünk 2003-ban lecserélte hangtechnikai berendezéseit a L-ACOUSTICS termékeire, amivel csatlakozott az L-Acoustics Rental Network® hálózathoz. Ezen hálózat tagjai együttműködnek a többi hasonló rental céggel, illetve a rendezvények vezetőivel. Ezek a termékek több mint 40 országban körülbelül 100 rental cégnél vannak jelen világszerte. Ennek a politikának köszönhetően az L-ACOUSTICS név egyedülállóan konzisztens minőséget jelent a nemzetközi hangosítási szakmában.

A folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően professzionális és modern technikai eszközökkel nyújtunk teljes körű, kiváló minőségű szolgáltatást megrendelőinknek, a helyszíni szemlétől a tanácsadáson és látványtervezésen át a teljes kivitelezésig. A cég által elvégzett feladatok minőségét magas fokú biztonsági előírások, továbbá nagy összeghatárú szolgáltatói felelősségbiztosítás garantálják.

A befektetések során a minőségre igyekeztük mindig a legnagyobb hangsúlyt fektetni, követve az új nyugati trendeket és szem előtt tartva természetesen a folyton változó megrendelői igényeket is. Ennek a koncepciónak köszönhetően sikerült a jelenlegi erős piaci helyzetünket megalapozni és megerősíteni.

Az évek során kialakult profi, nemzetközi színvonalú technikus csapat jól összeszervezett, rutinos munkája is nagyban hozzájárult a cég sikeréhez és az elismerés kivívásához.